Lensa Dan Pena

Sini bukan tempat untuk mengira, bereksperimen dan berfantasi tapi sini hanyalah sekadar gelanggang aku untuk meluahkan hasil pemerhatian aku tentang kehidupan dunia yang penuh liku-likunya. Cerita warna warni dan comotnya kehidupan ini semua hanyalah berdasarkan lensaku dan ku tiripkan ia dalam bentuk tulisan sebagai penaku.

Yang Menulis

My photo
Johor Bahru Town, Johor, Malaysia
Pengalaman dan cerita pentas dunia yang menjadikan aku watak dalam kehidupan tatkala aku cuba bertatih mencari pelangi indah dalam harapan warna warni di ufuk merah langit jingga. Agar bisa aku melakar sesuatu yang pasti mengukir manis disenyuman itu. (1 September 2010)

Ada orang ikut

Sedang melihat..

Mengendap Sini

August 17, 2011

S E L A MA T . M E N Y A M B U T. B U L A N . R A M A D H A N


Bulan Ramdhan Kali ke 20 buat guwa. Kalau itupun guwa tak silaplah.
Guwa kat sini nak ucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan yang mulia ini. Puasa jangan tak puasa.
Sempena bulan ramadhan ini guwa ada nak sisipkan serba sedikit nukilan dari lensa guwa sendiri.
Khas dari senior part 6 fakulti D'Trans, Bisnes dan juga fakulti Nadiia.

Senior Part 6 Fakulti D'Trans dan Bisnes

Fatin . Wawa . Ain.
Exco Fakuliti Nadiia

Atiqah . Elmy . Farah . Khai . Inilah serba sedikit yang dapat guwa ambil. Apapun kepada umat Islam yang berada di luar sana. Guwa ucapkan selamat berpuasa ya. Jangan ponteng tahu. Bagi adik-adik yang kecil pula belajarlah berpuasa. 
Dan jangan lupa, banyakkan amalan sunat,manfaatnya adalah pahala yang berlimpah ganda. Tidak lupa juga, jika ada kesempatan bangunlah pada malam hari untuk beribadat kerana di bulan Ramadhan ada namanya Malam Lailatul Qadar. Semoga kita semua mendapat keberkatan di bulan yang mulia ini. Insya Allah.lensapena.com.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...