Lensa Dan Pena

Sini bukan tempat untuk mengira, bereksperimen dan berfantasi tapi sini hanyalah sekadar gelanggang aku untuk meluahkan hasil pemerhatian aku tentang kehidupan dunia yang penuh liku-likunya. Cerita warna warni dan comotnya kehidupan ini semua hanyalah berdasarkan lensaku dan ku tiripkan ia dalam bentuk tulisan sebagai penaku.

Yang Menulis

My photo
Johor Bahru Town, Johor, Malaysia
Pengalaman dan cerita pentas dunia yang menjadikan aku watak dalam kehidupan tatkala aku cuba bertatih mencari pelangi indah dalam harapan warna warni di ufuk merah langit jingga. Agar bisa aku melakar sesuatu yang pasti mengukir manis disenyuman itu. (1 September 2010)

Ada orang ikut

Sedang melihat..

Mengendap Sini

March 24, 2013

Pakej Perkahwinan 2013Bagi sesiapa yang ingin melansungkan perkahwinan pada tahun ini, SNAP MOMENT PRODUCTION telah mengeluarkan pakej perkahwinan yang berpatutan serta dengan kualiti yang baik. Terbuka kepada semenanjung Malaysia, terutama di kawasan Johor Bahru, Pontian, Batu Pahat, Muar, Shah Alam, Kuantan, Ipoh, Sungai Petani, Merbuk, Seberang Perai, Permatang Pauh, Arau dan Pulau Pinang.

Jika berminat boleh hubungi saya di emel emil.akmal@yahoo.com untuk sebarang pertanyaan atau direct ke halaman kami di facebook iaitu https://www.facebook.com/pages/SNAP-Moment-Production/565746770102209?fref=ts

Kongsikan hari indah anda bersama kami, harga berpatutan, kualiti memuaskan.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...