Lensa Dan Pena

Sini bukan tempat untuk mengira, bereksperimen dan berfantasi tapi sini hanyalah sekadar gelanggang aku untuk meluahkan hasil pemerhatian aku tentang kehidupan dunia yang penuh liku-likunya. Cerita warna warni dan comotnya kehidupan ini semua hanyalah berdasarkan lensaku dan ku tiripkan ia dalam bentuk tulisan sebagai penaku.

Yang Menulis

My photo
Johor Bahru Town, Johor, Malaysia
Pengalaman dan cerita pentas dunia yang menjadikan aku watak dalam kehidupan tatkala aku cuba bertatih mencari pelangi indah dalam harapan warna warni di ufuk merah langit jingga. Agar bisa aku melakar sesuatu yang pasti mengukir manis disenyuman itu. (1 September 2010)

Ada orang ikut

Sedang melihat..

Mengendap Sini

October 02, 2010

Photo Dan IramaPhoto dan Iramanya? Bagi yang meminati seni photographer ni sememangnya mempunyai cita rasanya sendiri terhadap gambar yang mereka ambil. Mereka semestinya amat memahami photo tersebut semestinya kelihatan simple tapi superb.! The photo have its own story and its melody. Wonderful.!

Ketiga-tiga  gambar yang aku ambil ni dengan cita rasa aku yang tersendiri. Bagi aku,aku suka gambar yang mempunyai lifeline and nature di sebalik photo tersebut. By the way thankz to my best fren, Zaid kerana sanggup jadi model aku tanpa gaji. Hehe. Untuk mencari sudut terbaik bukan mudah bagi seorang photographer yg amateur seperti aku. Tapi kalau diberi masa,aku ingin pelajari lebih banyak lagi. Untuk memperbetulkan sedikit gambar aku kasi up sikit,baru market kan, HAHA.

Semua gambar ini boleh dilihat di laman http://www.ceritaphoto.com/people/mari-minum/ dan http://www.ceritaphoto.com/nature/love-nature/http://www.ceritaphoto.com/nature/love-nature-2/. Berilah komen dan pendapat anda. Mana yang kurang dapatlah aku pelajari dan perbetulkan kesilapan yang ada.No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...