Lensa Dan Pena

Sini bukan tempat untuk mengira, bereksperimen dan berfantasi tapi sini hanyalah sekadar gelanggang aku untuk meluahkan hasil pemerhatian aku tentang kehidupan dunia yang penuh liku-likunya. Cerita warna warni dan comotnya kehidupan ini semua hanyalah berdasarkan lensaku dan ku tiripkan ia dalam bentuk tulisan sebagai penaku.

Yang Menulis

My photo
Johor Bahru Town, Johor, Malaysia
Pengalaman dan cerita pentas dunia yang menjadikan aku watak dalam kehidupan tatkala aku cuba bertatih mencari pelangi indah dalam harapan warna warni di ufuk merah langit jingga. Agar bisa aku melakar sesuatu yang pasti mengukir manis disenyuman itu. (1 September 2010)

Ada orang ikut

Sedang melihat..

Mengendap Sini

January 10, 2011

Maaf..


بسم الله الرحمن الرحيم

Greeting From EmilMaaf..
Hanya satu ucapan aku boleh bicara di sini. Bukan tak mahu blogwalking atau meng-update blog. Tapi dengan keadaan dan waktu di kala sudah memulakan alam universiti agak sibuk sedikit. Tambahan pula aku sedang runsing dengan wireless UiTM aku yang agak busy. Kadang-kadang dah connect boleh disconnect. Bisa membawa aku kepada hampir meletup jantung dan panas baran jadinya. Haha. Cuba sabarlah ni. Mungkin ujian atau agaknya wifi ni ajak aku bergaduh agaknya. Lama-lama malas nak mengupdate. Biarlah. Nanti cuti aku humban semua bicara dan perihal yang lama aku pendamkan. Akhir kata kalau wifi ni dah kamcing ngan aku, InsyaAllah akan aku cuba mengupdate blog ini. Buat masa sekarang dengan rasa panas itu buatkan segala ilham dan idea aku terbantut, so sambung di hari yang lain jika punya rezeki. InsyaAllah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...